Welkom bij Race Sim Okkenbroek

Race Sim Okkenbroek nieuws

Nieuwe video

In het weekend van 30 en 31 juli zal er een nieuwe video van Race Sim Okkenbroek komen op YouTube.

Lees meer »

Opening Race Sim Okkenbroek

9 en 10 juli 2022 staat Race Sim Okkenbroek op het Okkenbrooksfeest. Dit zal ook de opening van Race Sim Okkenbroek wezen. vanaf 16 juli is het mogelijk om voor het eerst bij mij thuis te racen. Je kunt nu al reserveren voor 16 juli. Heel veel plezier bij Race Sim Okkenbroek.

Lees meer »

Het grote nieuws

Vanaf vandaag 25 mei 2022 is Race Sim Okkenbroek officieel een bedrijf en ingeschreven bij de kvk. Kijk vanaf 1 juni op de website voor de openingstijden en prijzen om te rijden op de sim. De laatste voorbereidingen worden komende week gedaan.

Lees meer »

Race Simulator bij Ons Centrum in Okkenbroek

Zondag 22 mei is de F1 race in Barcelona en begint om 15.00 uur. Deze zal te zien zijn in Ons Centrum in Okkenbroek. Het cafe en terras van Ons Centrum zijn om 13.00 uur geopend. Komt allen kijken en ook zelf racen op het circuit van Barcelona.

Lees meer »

Update verbouwing thuis

De hypotheek voor de verbouwing is rond en 25 mei gaan we naar de notaris. In het weekend van 14 en 15 mei 2022 starten we met het behangen van de zolderkamer. Daarna gaan we de kamer schilderen  en verder inrichten. We hopen eind mei begin juni de zolderkamer klaar te hebben. Nog even geduld voor de nieuwe video`s weer online komen.

Lees meer »

Nieuwe pedalen gemonteerd

Mijn nieuwe pedalen, de Fanatec Clubsport V3 zijn binnen en op de sim gemonteerd. Het koppelingspedaal heb ik verwijdert. Nu is het wachten tot de slaapkamer klaar is en we weer kunnen racen.

Lees meer »

Nieuwe pedalen besteld

Zaterdag 12 maart 2022 heb ik nieuwe pedalen besteld bij Fanatec. De clubsport V3. Zodra hier thuis de verbouwing van de slaapkamer klaar is en ik de pedalen binnen heb zal ik hier een nieuwe vlog van maken en de pedalen op de sim installeren.

Lees meer »

Verbouwing thuis

I.v.m. verbouwing thuis zal RaceSimOkkenbroek een aantal weken niet actief zijn. Zodra de verbouwing klaar is zal ik dat hier weer melden.

Lees meer »